Marcel's Shawarma
Marcel's Shawarma

Marcel's Shawarma

Marcel's Shawarma

Marcel's Shawarma

Menu Marcel's Shawarma - Viby J

Kom forbi Marcels Shawarma og prøv vores velsmagende shawarmas og tyrkisk brød! Vi sætter en stor ære i at servere de fineste råvarer af højeste kvalitet. Du kan prøve hovedretterne med kebab eller vores lækre friske falafler! Vi har byens bedste salater, og hvis du ikke kan bestemme dig og vil have noget at læne dig tilbage og grave i, så prøv vores salatmontre. Vi serverer også snackkurv med kyllingenuggets, løgringe, mozzarella sticks og chili cheese tops. Vi har også vegetariske muligheder med vores vegetariske hummus, glem ikke at prøve vores fantastiske og solide falafel box. Vi tilbyder saucer af høj kvalitet, og vi kan ikke glemme chilimayonnaise og remoulade, når det kommer til mad. Ja, det serverer vi. Glem heller ikke, at du også kan få den forfriskende Ayran hos os, så husk at tilføje til din ordre, når du vil have den takeaway mad med den forfriskende Ayran.

Om Marcel's Shawarma - Viby J

Hos Marcel's shawarma har vi den lækre atsty og bedste mad til takeaway, som du kan bestille til gode priser, især når du søger "mad i nærheden af ​​mig", eller når du søger på "shawarma Viby", fordi vi ved, at du vil elske den bedste mad, vi tilbyder og vi sætter en stor ære i processen!

Restaurant beliggenhed Marcel's Shawarma - Viby J

Du kan finde vores fantastiske mad hos Marcel's Shawarma på Skanderborgvej 183, 8260 Viby J. Kom og bestil takeaway nu og tag den bedste og lækre mad i nærheden af ​​dig!